Vrijwilligers

Jeugdvakantieweek Sint-Oedenrode kan niet bestaan zonder haar grote horde aan vrijwilligers die zichzelf elk jaar weer onbaatzuchtig inzetten voor een geslaagde week voor de Rooise jeugd van groep 5 t/m 8! Wij zijn deze vrijwilligers dan ook enorm dankbaar en blijven elk jaar weer vragen om de hulp van jong en oud.

Zo kan iedereen van 16 jaar en ouder zich opgeven voor verschillende functies gedurende de week:

Kerngroepleden

 Wegens het afscheid van enkele zeer gewaardeerde leden van onze kerngroep, zijn wij op zoek naar nieuwe kerngroepleden! 

- Ben jij ouder dan 22?
- In het bezit van een rijbewijs?
- Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
- Ben je een organisatietalent?
En
- Kun jij 9 dagen vrij zijn in de zomervakantie om jouw talenten met ons te delen?

Heb je interesse, stuur dan een mail naar vrijwilligers.jvw@gmail.com! 

Vermeld hierbij je naam, je leeftijd en in het kort waarom jij goed bij onze organisatie past!
En wie weet nodigen we je snel uit voor een gesprek!

Groepsbegeleiders

Elk jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste jeugd vanaf 16 jaar die deel uit willen  maken van een gezellig team van vrijwilligers. Je functie is dan begeleid(st)er zijn van een groepje van +/- 10 kinderen uit groep 5/6 of uit groep 7/8. Voel jij je geroepen om ons gezellige team te komen versterken? Meld je dan nu aan, eventueel samen met je vrienden, en maak er met z’n allen een mooie week van!

» Klik hier om je aan te melden als Groepsbegeleider

Spelbegeleiders

Elk jaar zijn wij ook enorm blij met enthousiaste mensen die graag een handje helpen bij het in goede banen leiden van een dag vol spellen of die bijvoorbeeld willen fungeren als vos voor een vossenjacht.  Elk jaar weer komen we met een divers programma waarbij we altijd meer dan genoeg vrijwillige handen nodig hebben, en jouw hulp is  dan ook altijd van harte welkom! Voel jij je geroepen om ons te ondersteunen bij het tot een geslaagd einde brengen van een week vol spel en plezier voor de kinderen van Sint-Oedenrode? Meld je dan nu aan als vrijwilliger en bepaal zelf welk(e) dagde(e)l(en) je jezelf beschikbaar wilt stellen!
           
» Klik hier om je aan te melden als Spelbegeleider

Sterke krachten voor ons bouwteam

Het installeren van alle spellen en activiteiten op alle verschillende locaties gedurende de week vergt enige inspanning. Elk jaar weer kunnen wij ervan op aan dat er wat extra sterke handen vrijkomen om te helpen dit logistiek in goede banen te leiden,  maar de functie van “bouwteamlid” is speciaal in het leven geroepen om te zorgen dat er een vast groepje ontstaat dat zich met enthousiasme specifiek inzet voor het “echte werk”. Wij doelen hierbij op de opbouw en afbraak van alle activiteiten. Voel jij je geroepen om ons bouwteam te komen versterken gedurende de week? Meld je dan nu aan en bepaal zelf welk(e) dagde(e)l(en) je jezelf beschikbaar wilt stellen!

» Klik hier om je aan te melden voor ons Bouwteam

Verkeersregelaars

Elk jaar komt de jeugdvakantieweek met haar programma door heel Sint-Oedenrode (en omstreken). Vele wegen worden doorkruisd en dit gaat niet altijd zonder enig gevaar. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die zich geroepen voelen om voor 1 of enkele dagdelen in de betreffende JVW-week paraat te staan als verkeersregelaar om zo het programma in veilige banen te leiden. Het gaat dan vaak om een enkel moment op de dag dus u hoeft maar even beschikbaar te zijn. Voelt u zich geroepen om een van onze verkeersregelaars te zijn? Meld u dan nu aan en dan nemen wij contact met u op om verdere formaliteiten af te handelen! Uw hulp wordt enorm gewaardeerd. 

(u hoeft geen "diploma's" te hebben, wij verzorgen waar nodig een online cursus van een half uur die u gekwalificeerd maakt tot verkeersregelaar) 

» Klik hier om je aan te melden als verkeersregelaar

Acteurs

Elk jaar komt de jeugdvakantieweek met een thema en rode draad-verhaal om de week wat extra flair te geven en de kinderen zich in een andere wereld te laten begeven. Deze verhaallijn loopt gedurende de hele week en vraagt vaak om wat inlevingsvermogen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een karakter neer te zetten dat aansluit bij het thema van het betreffende jaar, en zo bij de kinderen de sfeer van de week helemaal kunnen overdragen. Voel jij je geroepen om een van onze wandelende themafiguren te zijn gedurende de week? Meld je dan nu aan en dan nemen wij contact met je op zodra er een rol beschikbaar komt!

» Klik hier om je aan te melden als Acteur