Welkom

Welkom op jeugdvakantieweek.nl!

Jeugdvakantieweek Sint-Oedenrode is een organisatie die in de wereld is geroepen in 1960, om vanaf dat jaar elk jaar de kinderen van groep 5 t/m 8 van alle basisscholen van Sint-Oedenrode een leuke zomerse week te bezorgen. De laatste week van elke zomervakantie staat gereserveerd voor een week gegarandeerde pret. Een week waarbij kinderen met elkaar aan de slag gaan met sportdagen, zeskampen, een dagje weg en nog veel meer leuke dingen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deelname, klik dan snel op bovenstaand “programma” om een impressie te krijgen van wat de week zoal inhoudt, of klik op “inschrijven” om te lezen wat de procedure is voor deelname.

De Jeugdvakantieweek is geheel gebaseerd op vrijwilligers, bestaande uit een vaste kerngroep en elk jaar deels wisselende, deels trouwe vrijwillige groepsbegeleid(st)ers en spelbegeleid(st)ers. Het is een organisatie voor de gemeenschap en door de gemeenschap. Mocht je geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van deze groep toegewijde vrijwilligers, klik dan op bovenstaande kop “vrijwilligers” en zie waar we jouw hulp bij kunnen gebruiken. Voor degenen die zich reeds actief opstellen voor deze organisatie: houd vooral de agenda in de gaten, hier staan belangrijke data van bijeenkomsten en andere zaken.

Wij hopen als organisatie bij te dragen aan een hechte gemeenschap waarbij jong en oud voor elkaar klaarstaan, samenkomen, en samen ondernemen, om zo met z’n allen een prettige tijd te hebben.

   Het informatienummer van de Jeugdvakantieweek is:                  06 39 75 57 88 
 
 (Bereikbaar gedurende de JVW de gehele dag)

Verder zijn wij het gehele jaar bereikbaar via vrijwilligers.jvw@gmail.com

 

Deelnemerskaarten:

Downloadlink deelnemerskaart (enkel)

Downloadlink deelnemerskaart (per 3)