Nieuws

krantenbericht MooiRooi April 2021

originele bron: https://www.mooirooi.nl/nieuws/roois-nieuws/57989/de-jeugdvakantieweek-2021-gaat-door


De Jeugdvakantieweek 2021 gaat door* (*onder voorbehoud)

  
 

vrijwilligers gezocht JVW 2021

Vrijwilligers gezocht!

Om de JVW week zoals elk jaar tot een groot succes te maken, kunnen wij niet zonder enthousiaste vrijwilligers. We zoeken hulp in alle facetten van de organisatie om de bovenbouwgroepen van de basisschool een fijne week te bezorgen.  

Groepsbegeleiders: 
Vanaf heden zijn wij hard op zoek naar groepsbegeleiders om tijdens de week een groepje kinderen te begeleiden. Groepsbegeleiders zijn alleen of in tweetallen verantwoordelijk voor een groepje kinderen uit groep 5-6 of 7-8.  Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een week enthousiast bezig te zijn? Meld je dan aan op de website van de jeugdvakantieweek!    

Spelbegeleiders en verkeersregelaars:
Ook zoeken we ouders of jongeren die willen helpen met andere taken binnen de organisatie. Bij deze taken is het mogelijk om zelf aan te geven op welke dagdelen je wil komen helpen. 

 
Tevens willen wij nogmaals het belang benadrukken van de welwillendheid van de Rooise gemeenschap om bij te dragen tijdens deze week, want zonder jullie hulp is er geen JeugdVakantieWeek. Geef je daarom vroegtijdig op, zodat wij op tijd zeker zijn dat het juist dit jaar weer een groot succes kan worden!  


Met vriendelijke groet,

de Kerngroep - JeugdVakantieWeek Sint-Oedenrode

perbericht MooiRooi Maart 2021

JeugdVakantieWeek 2021

Beste Rooienaren,  

We zitten in een onzekere tijd. De kinderen hebben noodgedwongen vanuit thuis onderwijs moeten volgen, het openbare leven stond lange tijd nagenoeg stil en het is momenteel nog niet mogelijk om evenementen te organiseren. Toch zitten wij bij de JeugdVakantieWeek niet stil.  
Afgelopen jaar hebben we met spijt in ons hart de JVW niet door kunnen laten gaan. Dit jaar hopen we dat het ons allen anders gegund is. Wij zijn reeds begonnen met de organisatie van JVW 2021, maar ook dit jaar is het op dit moment van schrijven nog alles behalve zeker dat het door zal kunnen gaan. 

Desalniettemin zijn wij positief gestemd en hebben we gezocht naar oplossingen en zekerheden, daar waar mogelijk. Dit heeft ons tot het volgende doen besluiten: 

  • De inschrijving van JVW 2021 zal dit jaar online plaatsvinden. Er wordt momenteel een digitale omgeving ingericht om dit succesvol te kunnen laten verlopen. We hebben een externe partij in de arm genomen om dit professioneel op te pakken. Via de voor iedereen bekende en vertrouwde website www.jeugdvakantieweek.nl zal van 17 tot 30 mei inschrijving voor deelname mogelijk zijn. Te zijner tijd zal er ook een informatiebrief via de basisscholen verspreid worden, om u hierover meer gedetailleerd te informeren.  
  • Het inschrijfgeld zal dit jaar naar iedereen geretourneerd worden mocht de JVW 2021 onverhoopt toch afgelast worden. Wij kiezen er als organisatie namelijk voor om in dat geval geen alternatief programma aan te bieden.  
  • Het einde van deze zomervakantie blijkt een drukke periode vol van andere evenementen. Normaliter plannen wij standaard de JVW in week 6 van de zomervakantie van uw kinderen. Enkel door kermis wijken wij hier wel eens vanaf. Echter, dit jaar moeten wij rekening houden met kermis in week 5, Paaspop eind week 6 en de start van het collegejaar in dezelfde week. Dit laatste is van belang voor onze vrijwilligers. Dit zijn uitzonderlijke condities, die het lastig maken om tot een besluit te komen voor de organisatie. Deze evenementen hebben invloed op de beschikbaarheid van vrijwilligers. Wij hebben besloten dat de JVW met afweging van al deze factoren, zal plaatsvinden op dinsdag 24 t/m vrijdag 27 augustus. 
  • De JVW zal dit jaar 4 dagen zijn in plaats van de normale 5 dagen. Ook dit heeft te maken met het kunnen vinden van voldoende vrijwilligers. 

Zoals al eerder geformuleerd, zitten we in onzekere tijden. Dit betekent dat wanneer omstandigheden veranderen, onze informatie mee zal veranderen. Wij zullen via onze website eventuele toekomstige aanpassingen communiceren. Bedankt alvast voor uw begrip en flexibiliteit. Wij zullen ons uiterste best doen om er voor uw kinderen een geweldige week van te maken! 

Met vriendelijke Groet,

de Kerngroep - JeugdVakantieWeek Sint-Oedenrode

 

Berichtgeving rondom Corona Crisis

 

Beste ouders/verzorgers,

 

Vanwege de huidige omstandigheden van de corona crisis zijn wij genoodzaakt om de inschrijving van de JeugdVakantieWeek 2020 van 15 april te annuleren

We kunnen nog geen inschatting maken hoe lang de landelijke maatregelen van kracht zullen zijn en wat voor gevolgen ze zullen hebben op onze organisatie.

We houden jullie via Facebook en de website op de hoogte van een eventuele nieuwe datum van inschrijving.

Tot nadere berichtgeving groeten wij jullie en wensen we ieder een goede gezondheid toe. 

 

Met vriendelijke groet,

De Kerngroep  

nieuw telefoonnummer

De JVW heeft sinds vandaag een nieuw telefoonnummer.

Dit is dus een ander nummer dan vermeld in het programmaboekje.

 

Het nieuwe nummer waarop wij gedurende de JVW te bereiken zijn, is:   06 39 75 57 88

 

Excuses voor het eventuele ongemak! 

Inschrijving JVW

DONDERDAG 29 MAART 2018 

Vandaag zal de inschrijving plaatsvinden voor JVW 2018. Per persoon in de rij mogen er maximaal 5 kinderen opgegeven worden. Bij 500 aanmeldingen moeten wij helaas het beleid voeren van VOL=VOL. Er zal dan op basis van wachtlijst en afmelding gekeken worden of er nog mogelijkheid is tot deelname. Er geldt verder een 'geen-geld-terug-beleid' bij annuleren van inschrijvingen.

Wij zien jullie graag allemaal snel bij de inschrijvingen!! Wij hebben er in ieder geval weer zin in, jullie hopelijk ook! 

Locatie: Cafe Dommelzicht
Tijd: 18.30u (deuren open)
Bereikbaarheid: Via Stomperstraat/De Jongsingel
Kosten: €23,00 per kind. 

ENTHOUSIASTE KERNGROEPLEDEN GEZOCHT

Wegens het afscheid van een zeer gewaardeerd lid van onze kerngroep, zijn wij op zoek naar nieuwe kerngroepleden!

- Ben jij ouder dan 22?
- In het bezit van een rijbewijs?
- Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een organisatietalent?
- En kun jij 9 dagen vrij zijn in de zomervakantie om jou talenten met ons te delen? 

Heb je interesse, stuur dan een mail naar vrijwilligers.jvw@gmail.com !

Vermeld hierbij het volgende:
- je naam
- Leeftijd
- In het kort waarom jij goed bij ons past!

En wie weet nodigen we je snel uit voor een gesprek! 


Groetjes

- De Kerngroep:
Ton, Lotte, Lieke, Luuk, Anne, Jordy, Jordi, Geertje, Manouk, Joost & Yvonne 

laag aantal aanmeldingen spelbegeleiders JVW 2015

Beste ouders van deelnemende kinderen van de Rooise gemeenschap en andere geïnteresseerden,

Tijdens de inschrijving voor JVW2015 24 april jongstlede konden ouders aangeven of er eventueel een dagdeel vrij was in hun agenda om een extra handje te komen helpen met het begeleiden van spelletjes gedurende de week. Velen van jullie hebben hierop gelukkig al enthousiast gereageerd, maar helaas hebben wij nog een wanhopig te kort moeten constateren.

Wij zouden ieder die dit leest daarom dan ook willen vragen om nog eens te overwegen of er niet alsnog een dag(deel) bijgedragen zou kunnen worden aan het succesvol maken van JVW2015. Met name de dinsdag en de donderdag zitten wij namelijk nog heel erg verlegen om vrijwilligers. Steekt u de handjes al uit de mouwen en leest u dit, vraag dan gerust eens in uw omgeving of er wellicht nog mensen zijn de geïnteresseerd zijn om te komen helpen. Iedereen is meer dan welkom om te komen helpen gedurende de week die zal plaatsvinden van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus 2015!

De jeugdvakantieweek kan niet zonder jullie vrijwillige inzet en wij hopen dat we dit initiatief nog jaren voort kunnen zetten dus wij hopen daarmee ook dat ouders en andere geïnteresseerden zich nog jaren geroepen voelen om een klein steentje te willen bijdragen. 

Onze dank is bij voorbaat natuurlijk onmeetbaar groot!
Opgeven kunt u altijd via onze website door het online formulier in te vullen bij het kopje vrijwilligers, of door even een mailtje te sturen naar info@jeugdvakantieweek.nl. U hoort dan spoedig van ons. 

 

groetjes De JVW-Kerngroep